petak, 26. siječnja 2018.

SKANDAL u klinikama i bolnicama! Oni ovo žele sakriti!




Samo 4 kašike su dovoljne da pročiste začepljene ARTERIJE!!adminMarch 9, 2017 SKANDAL u klinikama i bolnicama! Oni ovo žele sakriti! Samo 4 kašike su dovoljne da pročiste začepljene ARTERIJE!! 



Ova kombinacija tri super zdrave namirnice nudi brojne pogodnosti za zdravlje, kao što su: prevencija od opšteg zamora, zagušenje arterija, smanjuje nivo masnoće u krvi, čisti jetru, sprečava infekcije, gripe i prehlade, poboljšava imunitet itd . Ovaj lijek je ujedno i najbolja prevencija protiv slobodnih radikala, zbog svojih sastojaka, a takođe je jedan od najvećih boraca protiv srčanih bolesti. Sastojci: 4 čehna bijelog luka đumbir 4 limuna (sa korom) 1 galon vode Instrukcije: Prvo, operite limun dobro i isjecite ga na male komade. Zatim, oguliti češnjak i pomiješati sve u blenderu, zajedno sa đumbirom i limunom. Sipajte vodu u metalnu posudu i ostavite da provri. Neposredno prije ključanja, sklonite s vatre i ostaviti da se ohladi. 


Čuvajte u staklenim bocama. Uzmite šolju ovog pića na prazan želudac svaki dan, najmanje 2 sata prije obroka. Prije nego što pijete, morate bocu dobro protresti!
Preuzeto sa: http://www.prirodna-medicina.info

Nema komentara:

Objavi komentar