srijeda, 29. studenoga 2017.

VODA JE ŽIVA I UMIJE DA PAMTI: Lijepe riječi vodi poput „hvala ti“ daju molekuli vode pravilnu strukturu.. (NAUČNO DOKAZANO)




Najljepše imenice u našem jeziku ženskog su roda: ljubav, vjera, snaga, sreća, nada… Jedna je od njih i voda. U cijelom svijetu nema ništa nježnije i podatnije od vode, a istodobno, ništa s tako golemom unutarnjom snagom. Veoma nježna i veoma snažna

Voda čuje, pamti i mjenja oblike i raspoloženje što je i naučno dokazano..





Ako vodi kažete lijepe riječi poprimiće pravilnu i prelijepu kristalnu strukturu koja se vidi pod mikroskopom ali ako joj kažete ružne riječi poprima rastrojenu strukturu..


Napravljen je test u kojem su naučnici biolozi uzeli dvije čaše vode sa istog izvora i jednoj su rekli lijepe riječi dok su drugoj govorili veoma loše.. Voda u prvoj čaši je mjesecima ostajala kristalno čista, dok je voda iz druge čaše za 7 dana promjenila boju i ispunila se raznim bakterijama…



Kako voda pamti i prenosi informacije?

Prije se smatralo da je za vodu najvažniji kemijski sastav. Prema novijim istraživanjima, koja govore da voda ima moć bilježenja i prenošenja informacija, molekularna struktura vode mnogo je važnija od njena kemijskog sastava. Ona označava način na koji su se molekule vode objedinile, grupirale u skupinu. Te se skupine nazivaju klasterima i znanstvenici smatraju da su upravo one nositelji informacija koje voda upija. Kad se voda smrzne i pod mikroskopom pogleda struktura njenih molekula, one mogu imati oblik pravilnih kristala sličnih pahuljama snijega, mogu izgledati kao mrlja bez ikakva oblika ili imati iskrivljene oblike, ovisno o podrijetlu vode i njenim „doživljajima“.



Kemijski sastav pritom je isti, voda ostaje H2O, ali način na koji su se molekule H2O međusobno povezale odredila je „informacija“ koju voda u sebi nosi. Dobra je vijest što se ta struktura i loši utjecaji mogu promijeniti, voda se može „programirati“.

Nitko ne voli naredbe pa ni ona

Možda ih još ne možemo izmjeriti, ali ih možemo vidjeti, rekao bi japanski istraživač Masaru Emoto, autor knjiga Poruke skrivene u vodi i Istinska moć vode, koji već 20 godina snima smrznute kristale vode. On je primijetio da prirodna voda – bila iz rijeke, izvora, jezera – formira pravilne kristale koji pod mikroskopom izgledaju kao snježne pahuljice. Za razliku od nje, voda iz slavine nije oblikovala kristale. To ga je zaintrigiralo pa je proširio istraživanje – vodi je počeo puštati glazbu, lijepio je na nju riječi ili ih izgovarao, pokazivao joj fotografije i proučavao što se događa. Rezultati su bili zapanjujući. Voda je na pozitivne utjecaje reagirala tako što bi formirala kristale, a na grube ili agresivne, struktura bi bila razjedinjena.
Klasična glazba stvarala je pravilne kristale, a heavy metal ili hard rock rastrojene molekule. Lijepe riječi poput „hvala ti“ također su imale pravilnu strukturu, a na ružne poput „budalo“ voda je stvarala oblike slične onima nakon heavy metala. Zanimljivo je i to da su riječi „učinimo to“ oblikovale lijepe kristale, a „učini to“ gotovo i nisu imale formu. Voda ne voli agresiju, naređivanje, a riječi „ljutnja“ i „smrt“ formirale su oblik nalik zlostavljanom djetetu.
Dok dođe u naš dom, voda je već potpuno „izmučena“… …Kemijski je čista, nemateških metala, ali nema ni energije

voda   voda

Rimljani su poznavali cijevi, ali vodu su dovodili kanalima

No što narušava prirodnu strukturu vode u vodovodu, zašto ona nema pravilne kristale? Da bi dospjela u naše domove, voda prolazi dug i težak put. Dovodi se kilometrima cijevi pomoću visokog tlaka. U prirodi rijeke i potoci teku meko, prilagođavajući se terenu. U cijevima voda juri pod pritiskom, udara u prave kutove cijevi, nasilno se usmjerava, što narušava njenu prirodnu strukturu. Pritom se i onečišćuje pa onda filtrira, klorira, pročišćava. Dok dođe u naš dom, već je potpuno „izmučena“. Kemijski je čista, nema teških metala, ali nema ni energije.
Voda traži slobodno kretanje i ne voli pokoravanje. Stari su Rimljani poznavali cijevi, ali su ipak vodu dovodili kanalima jer su manje nasilni od cijevi. Zbog toga osnovnog svojstva (pitke) vode, da želi slobodno teći, svi moji sugovornici rekli su da bismo industrijsku flaširanu vodu trebali zamijeniti prirodnom tekućom vodom, pa makar iz vodovoda. Ona je bolja i lakše joj je vratiti energiju i život nego flaširanoj vodi. Voda koja se ne kreće nego stoji, posebno u velikim bocama za aparate, postaje stajaća voda, ustajala, a ustajala voda umire.

izvor:sensaklub.hralternativno.net

Nema komentara:

Objavi komentar