utorak, 28. studenoga 2017.

SMRŠAJTE, RIJEŠITE SE PODOČNJAKA, POVRATITE ENERGIJU – POTREBNA SU VAM SAMO DVA SASTOJKA




Kombinacijom samo ova dva prirodna sastojka, osim što će očistiti vaš organizam od raznih otrova koji su se nakupili u vama, oko vas će napraviti i imunološki štiti koji će vas štititi od raznih bolesti, pa čak i hroničnog umora koji nas često prati.



O maslinovom ulju, u njegovoj višestrukoj upotrebi treba spomenuti i to da sa limunovim sokom postaje izuzetno jako oružje protiv bakterija i virusa, a našem tijelu daje i nadoknađuje izgubljenu energiju.

Sa ovam dva sastojka, naš organizam se čisti od raznih toksina, i već prvi rezultati nastupaju jako brzo. Jedan od prvih pozitivnih promjena na vašem organizmu je nestajanje žutih kolutova oko očiju tačnije dobro nam poznatih podočnjaka. Da bi ste što učinkovitije iskoristili blagodati maslinovog ulja i limuna, potrebno je da oko mjesec dana pijete svakoga jutra ovaj napitak.
Priprema:
Uzmite jednu kašiku maslinovog ulja, i jednu kašiku limunovog soka, pomiješpajte ova dva sastojka i popijte ga na prazan želudac svako jutro.
Nakon što smo uzeli naš napitak, možemo doručkovati i nastaviti sa našim aktivnostima.
Ovaj napitak, osim što će nam vratiti snagu tijelu, i očistiti ga od toksina, poboljšat će naš probavni sistem, i pomoći će vam oko gubitka kilograma.



Nakon već par dana osjetiti će te vidnu promjenu na svome tijelu, baš zbog ovog napitka

Izvor: (prirodni-lijek.com/prirodnilijek.info)

Nema komentara:

Objavi komentar