četvrtak, 30. studenoga 2017.

“SLIJEDI KOZU” SLUŠAJ JE I POŠTUJ NJENA PRAVILA I POBIJEDI SVAKU BOLEST .. NAJUČINKOVITIJI NAČIN LIJEČENJA.. HIT U SVIJETU..




Zašto je baš toliko zdravo kozije mlijeko??
Vjerovatno najzdravije mlijeko životinjskog porijekla i najviše se koristi u medicinske svrhe i liječenje posebno plućnih, stomačnih, srčanih a i mnogih drugih oboljenja.
Od čega koza formira svoje čudesno mlijeko??
Kao i ostale životinje i koze formiraju mlijeko isključivo od onoga što jedu i piju i opšte je poznato da koze biraju samo najbolje.. Osim što biraju najbolje staze kroz brda i šume, biraju i najbolje i najzdravije biljke za ishranu..



Tim doktora specijalizovanih za kancerogena oboljenja tražili su godinama alternativu za hemoterapiju.. Bolje i prirodnije liječenje za ovu opaku bolest i došli su nevjerovatnog otkrića koje bi moglo promjeniti sam način liječenja i smanjiti konzumaciju tableta te mnoge nuspojave.. Nazvali su ovaj način liječenja “FOLLOW THE GOAT” što u prevodu znači “SLIJEDI KOZU”..
Nijedna životinja niti čovjek koji živi u prirodi ne boluje od raka ili bilo kojeg teškog oboljenja..
“SLIJEDI KOZU” je liječenje koje traje dva mjeseca (60 dana), a zasniva se na tome da onaj ko odluči da se riješi svoje bolesti jednostavno prati kozu koja živi u prirodi (koza treba da je starija od 3 godine ali i mlađe su dale dobre rezultate).. Za onoga koji odluči da pobijedi svoju bolest to podrazumjeva život u prirodi bez struje i elektronike te posmatranje određene koze i onoga što ona jede te konzumiranje istih tih biljaka.. Konzumirati svježe ukoliko je moguće a ukoliko nije moguće konzumirati svježe biljke onda praviti čajeve od istih tih biljaka.. Voda za piće te za pripravku čajeva treba da bude isključivo prirodna izvorska..



Početak je mnogo težak jer ljudi osjećaju veliku glad ali nakon par dana glad prestaje i čovjeku postaje sasvim dovoljno bilje koje mu koza preporuči.. Savjetuje se da se prvih dana navikavanja ishrana pojača dodacima ( banane, med)..
Možda ovaj sistem liječenja izgleda zahtjevan ali je 100% prirodan i rezultati su više nego ohrabrujući te oni koji se žele izliječiti uz malo truda i odricanja mogu uspjeti bilo koju bolest savladati.
60 dana je optimalno ali vidljivi rezultati nastaju čak nakon 10 dana te su neki uspjeli već nakon dvije sedmice izbrisati svaki znak bolesti..



Obavljeno je i testiranje ovoga načina liječenje i rezultati su bili neočekivano dobri, pa čak i nevjerovatni a donijeli su preko 90% uspjeha. Na testiranju bilo 100 osoba sa različitim kancerogenim oboljenjima.. Čak 74 oboljela nakon 2 mjeseca nisu imali ni traga od kancera dok je 17 oboljelih smanjilo broj kancerogenih ćelija na bezopasni nivo..
Ukupno 93 pacijenta su bila spašena samo što su pratili kozu i hranila se onako kako bi im koza izabrala..
Gospodin Heinrich Waack iz Hamburga (Njemačka) je nakon što je dopustio da koze izliječe njegov rak debeleg crijeva te mnogobrojne probleme sa želucem i srcem toliko ih zavolio da je odlučio da sa suprugom preseli na selo i da kupe koze da može da uživa zajedno sa njima u penziji..
Jennifer Port iz Louisiane ( SAD ) je rekla da život sa prirodom donosi samo dobre stvari i da joj je bilo krivo da to nije ranije shvatila da u prirodi nema teških oboljenja nego da su ona stvorena samom našom ishranom i okruženjem te da izlazak iz toga na neko vrijeme te promjena ishrane, izostanak stresa, televezije i drugih sprava ustvari donosi najbolji lijek koji postoji..
Liječenje “Follow the Goat” odnosno “Slijedi Kozu” donosi čiščenje organizma od toksina, udisanje čistog zraka, fizičku aktivnost, življenje i spajanje sa prirodom te na kraju oslobađanje od bilo koje bolesti koja vas muči..

Autor: Emir Suljić za ALTERNATIVNO.NET

Nema komentara:

Objavi komentar