nedjelja, 29. listopada 2017.

FRIZERKA JE ODBILA DA OBRIJE ZAMRŠENU KOSU DEPRESIVNE TINEJDŽERKE – UMJESTO TOGA JU JE SREĐIVALA 13 SATI




Jedna frizerka osvojila je srca desetina hiljada ljudi širom svijeta poslije priče u vezi sa klijenticom koju je podijelila na Facebooku.
Kayley Olsson je podijelila fotografije 16-godišnjakinje na kojoj se jasno vidi koliko joj je kosa bila u očajnom stanju. Djevojka je od nje tražila da sve odsiječe. Uslijedio je razgovor između njih dvije prilikom kog je tinejdžerka objasnila zbog čega je prestala da se češlja i da njeguje svoju kosu.



Tada je Kayley odlučila da je ne posluša, već je da joj pomogne. Naime, djevojka je već godinama patila od depresije, prenosi Noizz.
– Došla je do te tačke da više nije imala ni snage ni volje da se iščetka. Iz kreveta je ustajala samo kada bi išla do toaleta. Kada je kročila u salon rekla mi je samo da odsiječem sve jer se osjećala bezvrijedno. To mi je slomilo srce i odlučili smo da uradimo sve kako bismo joj sačuvali kosu – rekla je Kayley.
Njene kolege i ona su tog dana osam sati sređivali kosu djevojčice, a narednog dana još pet sati.
– Uspjeli smo u tome da se konačno nasmije i osjeti da je vrijedna – završila je frizerka i dodala je da joj je neimenovana tinejdžerka bila zahvalna do neba.




Fotografije je na frizerkinom profilu do sada lajkalo više od 160 hiljada puta.
izvor: http://mojlijek.info

Nema komentara:

Objavi komentar