srijeda, 27. prosinca 2017.

Otac završio u zatvoru nakon što je spasio život svojoj kćerki! Počinio je zločin ali ni najmanje ne žali…




Roditelji su spremni mnogo toga uraditi kako bi pomogli svojoj djeci. Žrtvovat će se i uraditi čak neke nelegalne stvari kako bi njihovo dijete bilo dobro.



Ovo je jedan takav slučaj. Naime, Adam Kosler je želio pomoći svojoj teško oboljeloj dvogodišnjoj kćerki. Njoj je dijagnostikovan rak, a hemoterapija i klasični lijekovi nisu davali efekta.
Čuo je koliko je ulje kanabisa ljekovito i koliko je uspješno u liječenju ove teške bolesti. Mnoge osobe su se izliječile od najtežih bolesti koristeći prirodne lijekove. Mnogo njih se izliječilo zahvaljujući ulju kanabisa.
Otac je želio pomoći svojoj kćerki i nabavio je ulje. Kćerka se počela oporavljati i mnogo bolje se osjećala. Ipak, u Australiji nije legalan kanabis, zato je ovaj hrabri otac završio u zatvoru.
Žalosno je to što je morao biti odvojen od kćerke. Dobri ljudi su pokazali solidarnost, te skupili čak 140 000 potpisa na ulicama kako bi se dozvolilo da ovaj otac viđa svoje dijete, iako odsluđuje zatvorsku kaznu.



Kako god, on je opet otišao u bolnicu da posjeti svoju kćerku i nije ga briga da li krši zakon ili ne.
Informšite se o prirodnim lijekovima jer hemoterapija nije jedini izbor. Doktori vam neće pričati o uspješnosti prirodnih lijekova je roni ne zarađuju od njih. Prirodnim sokovima također možete izliječiti rak.
Izvor: megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar