petak, 29. prosinca 2017.

MAJKA JELENE KARLEUŠE OTKRILA – Evo kako je uspjela skinuti 40 kilograma…




Poslije preduge emotivne veze napravila sam “pauzu od života” dugu pet godina. Bila sam gospodar svog vremena. Kuvala sam, jela i gledala filmove po čitav dan. Tako nezadovoljna sam počela da se gojim i za pet godina sam dobila još 30 kilograma. Imala sam ukupno 125! – kaže Divna dodajući da u radnjama više nije bilo konfekcijskih brojeva za nju i da su joj sve pantalone bile “na lastiš”.



Kaže da je uživala u jelu, naročito noću i da je svuda išla kolima, a onda je dobila osjećaj da se gasi.
– Više nisam pokušavala da “od ponedjeljka krenem na dijetu” – kaže popularna radio voditeljka.
Kada je shvatila da se zbog gojaznosti osjeća sve gore, Divna je odlučila da okrene novi list. Prvo je, kako kaže, morala da “probuši kašiku” i počne da trenira, a dodaje da joj je u namjeri da smrša najviše pomogla kćerka Jelena.
– Moja porodica se nije mirila s mojim kilogramima. Kćerka je bila najglasnija i najupornija. Svaki dan mi je govorila: “Vidi šta si sebi uradila, lijepa si žena! E da mi je tvoje tijelo na tri mjeseca, napravila bih od njega remek-djelo! Moraš, mama, da oslabiš, moraš”.
Onda je definitivno prelomila i natjerala sebe da smrša.



– Bilo je, il’ pukovnik il’ pokojnik. Najvažnija je ta odluka, upornost i da se u vama probudi pobjednik. Sa 125 kilograma sam počela da idem u teretanu, izbacila sam večeru, jela više manjih obroka u toku dana, frižider sam ispraznila. Bilo je dana kada sam samo pila kafu. Ništa ne može preko noći – ističe Divna koja sad ima 85 kilograma i planira da smrša još deset.
izvor: http://udarne-vijesti.com

Nema komentara:

Objavi komentar